5a

...

5b

...

1st

...

2nd

...

http://hatzaki.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/9058475a.jpg
http://hatzaki.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/1326565b.jpg
http://hatzaki.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/4055401test.png
http://hatzaki.com/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/5581981test1.png
News Image

5a

5a...

News Image

5b

5b...

News Image

1st

1st...

News Image

2nd

2nd...

Καλώς ήρθατε

Καλως ήρθατε στην ιστοσελίδα μας,

Μπορείτε να φανταστείτε τον εαυτό σας να έχει ένα χαμόγελο σαν και αυτό που ονειρευτήκατε;

Μπορείτε να φανταστείτε οτι κοιτώντας τον καθρέφτη σας θα αντικρίζετε τον εαυτό σας με τα δόντια που βλέπετε στους σταρ του Hollywood;

Αυτό μπορούμε να σας προσφέρουμε εμείς!!!

Στο ανακαινισμένο ιατρείο μας, με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, και τις πιο άρτιες και εξελιγμένες τεχνικές της Αισθητικής Οδοντιατρικής θα κάνουμε όλα τα όνειρα σας για ένα υπέροχο, ολόλευκο χαμόγελο πραγματικότητα. Η οδοντιατρική κλινική DENTAL OFFICE, έχοντας εμπειρίες πολλών ετών στην παροχή εξειδικευμένης περίθαλψης στην Αισθητική Οδοντιατρική, λειτουργεί με γνώμονα τις Αρχές της: την αφοσίωση στην εξαιρετική ποιότητα, την δημιουργία ενός ήρεμου, φιλικού και ξεκούραστου περιβάλλοντος για τους ασθενείς μας, και την αδιάκοπη επιστημονική και τεχνολογική επίβλεψη.

Με την βοήθεια των τελειότερων επιστημονικών υλικών της Αισθητικής Οδοντιατρικής και με την σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία (ψηφιακή ακτινογραφία, ηλεκτρονική αναισθησία, CAD- CAM, ψηφιακή ανάλυση χρώματος, Apolo Cerec) αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του στοματογναθικού συστήματος μέσα από λεπτομερή εξέταση , διάγνωση, συζήτηση των επιθυμιών του ασθενή, ενημέρωση και άψογη εκτέλεση των οδοντιατρικών θεραπειών.

Για εμάς ιδιαίτερη σημασία έχει η ψυχολογική προσέγγιση του ασθενή, η αντιμετώπιση της κάθε φοβίας του, η γενικότερη ανθρώπινη επαφή με το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, το απόλυτα καθαρό περιβάλλον εργασίας και η εφαρμογή των πιο σύγχρονων μεθόδων κλιβανισμού κα αποστείρωσης.

Η ανώδυνη, αποτελεσματική και ασφαλής αντιμετώπιση του κάθε περιστατικού μας είναι προτεραιότητα και υποχρέωση μας, αφού στόχος μας είναι να δημιουργούμε ευτυχισμένα χαμόγελα.

Η αισθητική παρέμβαση εξαρτάται απο τις επιθυμίες, την ηλικία, τις ανάγκες και την οικονομική δυνατότητα του κάθε ασθενή. Σε μικρότερες ηλικίες συνηθέστερη θεραπεία είναι η λεύκανση, πάντα με την χρήση των πιο προηγμένων υλικών και την βοήθεια των μηχανημάτων, όπως το KTP laser. Σε μεγαλύτερα προβλήματα καταφεύγουμε σε λύσεις όπως το bonding (όψεις ρητίνης), το teeth recontouring (αποκατάσταση κοπτικών άκρων με ειδικές διαφάνειες, που μιμούνται τα φυσικά δόντια) ή ακόμα σε όψεις πορσελάνης. Το star system αγαπά πολύ αυτή την αισθητική μέθοδο, και οι όψεις πορσελάνης (veneers, emax, ζιρκονίου) έχουν γίνει οι θεραπείες επιλογής τους. Σίγουρα θα μπορούσαμε να πούμε ότι όποια μέθοδο σε όψεις και αν χρησιμοποιήσουμε οι ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ είναι η κορωνίδα της Αισθητικής Οδοντιατρικής. Φυσικά, σε μεγαλύτερα προβλήματα μπορούμε να κάνουμε γέφυρες πορσελάνης ή ακόμα σε μεγάλη έλειψη, εμφυτεύματα.

Στο ιατρείο μας τα εμφυτεύματα γίνονται με τη συνεργασία γναθοχειρουργού, που γνωρίζει την ανατομία του οστού και της γνάθου και με την βοήθεια ειδικών χειρουργικών ναρθηκών έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι εφάμμιλο των φυσικών δοντιών.

Όλη η οδοντιατρική μας ομάδα, με την βοήθεια μεθόδων όπως το dental analysis, το 3D τρισδίαστατο πρόγραμμα απεικόνισης χαμόγελου, και την δημιουργία mock ups εκμαγείων φροντίζει να εξηγήσει στο νέο ασθενή, τι έχει να περιμένει από το νέο του χαμόγελο.

Το έμπειρο προσωπικό μας, σας εκπαιδεύει στο πώς να διατηρήσετε το χαμόγελο σας για πάντα. Η εξειδικευμένη dental assistant σας δείχνει πώς θα βουρτσίζετε τα δόντια σας, πώς θα χρησιμοποιείτε νήμα και μεσοδόντια βουρτσάκια και τί οδοντόκρεμα θα χρησιμοποιείτε.

Στόχος μας, επιθυμία μας, προσδοκία μας και θέληση μας είναι να σας προσφέρουμε όλα όσα ονειρεύεσθε για τα δόντια σας γρήγορα, εύκολα, ανώδυνα και στις καλύτερες δυνατές τιμές σε σχέση με τα προιόντα και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε και το κυριότερο με δίαρκεια στο χρόνο και με συνεχή ενημέρωση και follow ups.

ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ!!!!

Η ομάδα του Dental Office

...Που θα μας βρείτε...

Προξένου Κορομηλά 54 (1ος όροφος)
Τ.Κ. 54622 Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-231561, 2310-225735
Fax.: 2310-225735

email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Διαβάστε περισσότερα...